Fly Me to the Moon


Miluju Vánoce. Dva týdny, kdy se po vás nechce nic víc než navštívit několik příbuzných. Jdete na party (Slováci tomu říkají Štefánska zábava), vracíte se domů k ránu a někteří příbuzní pomalu vstávají ke snídani.

Uděláte si hodinovou procházku po kopcích, dorazíte na horskou chatu, objednáte si ledovej zelenej čaj... a donesou vám horkej zelenej čaj. A vy na to kašlete, protože je vám to stejně upřímně jedno.

Hrajete hru a dostanete za úkol předvést beze slov zatmění měsíce nebo nakreslit červenou fixou modrou barvu.

Všude je tma a vy běháte po zamrzlý nádrži. Jste dvacet metrů od břehu, nevíte, jestli led pod váma nepraskne, ale kašlete na to, protože ta atmosféra a ticho je okouzlující.

Uprostřed noci padá hvězda... přejete si přání a ono se splní.

V deset večer se po pár dnech jdete zničehonic projít ven a následujícího rána vstáváte brzy, abyste zas mohli aspoň na chvíli vypadnout. Vypadáte jako blázen, ale pro člověka, který strávil noc na ulici jenom proto, že vás chtěl vidět, byste udělali cokoliv.

Fly me to the moon
Let me play among the stars
Let me see what spring is like
On Jupiter and Mars
In other words: Hold my hand
In other words: Baby kiss me

Miluju Vánoce. Miluju Vánoce. Miluju Vánoce. Miluju dárky, miluju zasněženej ozdobenej vánoční stromeček, miluju ten čas, kdy věci jako je škola můžu pustit z hlavy.

Miluju dobu, kdy se vám plní vaše sny.

And happy new year!

Žádné komentáře:

Okomentovat