Doba se mění a my s ní

Učení na test v čajovně.

Adekja propadá zoufalství, zatímco je v obložení tří lidí předčítajících nahlas z učebnice biologie (Jantar čte dutinu ústní, Adriel játra a Radek... ten si našel kapitolu nazvanou "člověk - zemědělec" :-))

4 komentáře:

  1. Ano, máš naprostou pravdu, mě těch sedm let změnilo skoro od základu...
    Samotnou mne pobavilo malé zamyšlení: když jsem seděla v čajovně a ze všech stran se na mě hrnuly odborné výklady z různých částí učebnice biologie, myslela jsem, že zešílím, nešlo to vstřebávat. Když pak Jantar opáčila, že to je jako když si chceš při češtině číst knížku, došlo mi, že vlastně vůbec ne... Proč jen s tím při češtině nemám problém? Naše třída zná odpověď :D

    OdpovědětVymazat
  2. Donutila jsi mě k dalšímu zamyšlení... Číst knihu během češtiny jde výborně (podařilo se mi přečíst vše od Shakespeara po Oscara Wildea), ale sledování filmů je utrpení... Nedávno jsem si chtěla pustit Čínskou čtvrť a nevydržela jsem to víc jak 10 minut.

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím - čtení při čj se dá zvládnout (pokud ti ONA nestojí za zadkem), ale poslouchat cokoliv (od mp3 po film)... no, la tortura:

    Ohul to, jak chceš, pořiď si nejdražší sluchadla, co seženeš, stejně se ti bude do zvuku elektrické kytary vkrádat povědomé "ehmmmm"

    OdpovědětVymazat