Legenda jménem Frank Sinatra

Aneb malý příběh, který jsem objevila v diskusi na oficiálních stránkách Franka Sinatry, kam lidé píšou své dojmy se setkání s touto americkou legendou.

Můj otec mi jednou vyprávěl příběh o tom, jak jeden z přátel pana Sinatry šel na Frankův povel nakupovat do obchodu tátova kamaráda, zatímco mu tam můj táta pomáhal uklízet. Problém byl, že obchod byl v té době už zavřený. Přítel pana Sinatry zaklepal na dveře, ale kamarád mého otce mu jen řekl: "Promiňte, zavíráme." Když muž řekl, že je to pro Franka Sinatru, kamarád mého táty prohlásil: "Tak ok, ale doufám, že pan Sinatra mezitím zajde navštívit mou matku, je teď v nemocnici a je jeho velká fanynka." Předpokládal, že muž jen žertuje. Najednou se ve dveřích objevil Frank a vzal si koupené maso. Zeptal se, kde jeho máma leží, ve které nemocnici. Pak prohlásil, že nic neslibuje, ale že se dalšího dne kolem čtvrté pokusí stavit. Táta a jeho kamarád byli následujícího dne v nemocnici, když najednou vstoupil, kdo jiný než pan Sinatra. Máma tátova kamaráda byla v tu chvíli nejšťastnější ženou na světě a ani táta, ani jeho kamarád nedokázali údivem nijak reagovat. O chvíli později panu Sinatrovi řekli, že nevěřili, že by přišel, a táta si pamatuje, jak na to Frank reagoval slovy: "Nikdy neříkejte, že se pokusíte něco udělat, pokud to nemyslíte vážně."

4 komentáře:

  1. Hey there. I hope this finds you doing well. I also hope you've had a great weekend so far. Take care. Have a nice week. Cheers!

    OdpovědětVymazat
  2. Thanks for the comment, Keith. My weekend was fine, I spent a hell lot of time preparing myself to the university exams. Take care. Cheers!

    OdpovědětVymazat
  3. Cetl jsem o Frankovi knihu,jmenovala se Jak se nosi klobouk.Byly v ni podobne pribehy.Myslim,ze by se vam mohla libit.Zdravim Michal

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, děkuju za komentář. Knížku jsem četla taky a upřímně bych ji doporučila všem fanouškům :-) Možná se z ní tady taky něco časem objeví.

    OdpovědětVymazat