Natáčení Jamese Bonda

Pokud chcete jít na natáčení bondovky, myslím, že máte jednu z posledních příležitostí. Minulý víkend se natáčelo na letišti v Praze, včera v Plané a příští týden by se měl Bond přesunout na Loket. Pak už čeká na natáčení pravděpodobně Francie a po ní Itálie.

Já můžu říct, že jsem už natáčení viděla, šla jsem se totiž podívat do té Plané... Bohužel pro mě bylo ale natáčení v pátek, takže jsem ty odpolední scény nestihla. Přišla jsem až na ty večerní, který měly začít kolem půl desátý... Ještě se tedy nenatáčelo a já se rozhodla, že si vyfotím Campbella (režisér)... Abych řekla pravdu, je to ten, kdo mě na nové bondovce nejvíc zajímá. Jenže, sotva jsem pořídila jednu fotku (a mezi námi: na tu vzdálenost celkem mizernou), vrhla se ke mně policie, ochranka a další lidi...

Došlo mi, že takhle to asi nepůjde. A skutečně nešlo... i když... stačilo se vplížit jinam mezi stromy a teď mám v počítači pár fotek a pár videí z nový bondovky... a viděla jsem Campbella i Craiga :-)

Když tak uvažuju o tom, co jsem sem napsala, myslím, že to celý asi nemá žádnej smysl. Prostě jsem je chtěla říct, že Bond se natáčí u nás... a když nad tím tak přemýšlím, šla bych na jeho natáčení znovu. Ano, celou dobu sleduju jenom jednu scénu, celou hodinu se natáčí dokola těch 10 sekund, ale... dostat se k něčemu tak velkýmu jako je natáčení bondovky: to se mi nestane každej den.

To ale neznamená, že bych měla Craiga v poslední době radši :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat